Henkka Pietarissa 2010

____________________________________________________________________________________



keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Moskovaan?

Boston Consulting Groupin edustajat kävivät tänään koululla värväämässä porukkaa kesätöihin Moskovaan. Tein itsekin 45 minuutin pällitestin puolittain huumorimielellä: olisihan se villiä muuttaa kesäksi pääkaupunkiin! Vielä en ole kuitenkaan kämppää sieltä hommaamassa, sillä sadoista hakijoista ainoastaan 0,6 prosenttia saa kouraansa BCG:n kellokortin.

Tie Moskovaan voi aueta myös toista reittiä. Olen mukana konsultointiprojektissa, ja tiimimme saattaa käydä L'Oréalin Venäjän päämajassa haastattelemassa johtajia. Luonnollisesti koulu osallistuu kustannuksiin.

Liityin Pietarin Suomi-klubiin, josta sain kielikaverin, Nikitan. Tehtäväni on opettaa hepulle suomea, ja hän taas yrittää painaa venäjän kielioppia päähäni. Uskon, että tämmöisillä järjestelyillä opin kieltä paremmin kuin kielikurssilla istuen. Pitää vain laittaa Nikitalle mailia ja polkaista projekti käyntiin!

Aikaero on huikea juttu. Saan nukkua tunnin pidempään kuin te siellä Suomessa, jos herätään porukalla seuraamaan Suomi-Tsekki- peliä.:)

3 kommenttia:

  1. Jätähän moskova väliin ja tuu suomeen kesäksi!! Jos kerkeet nii lataa lisää kuvia.

    VastaaPoista
  2. Suomeen kesäksi... Moskovassa ei paljoa ranatella :)

    VastaaPoista
  3. No tokkiisa tuun Suomeen ellei ihmeitä tapahdu. Aika huikea työpaikka pitäis löytyä, jotta jäisin suorilta tänne.:)

    VastaaPoista